Az oldalunkon sütiket használunk a böngészési élményed javítása érdekében. Az oldal további böngészésével elfogadod a sütikkel kapcsolatos irányelveinket.

OK

Felhasználási feltételek

A weboldal használatára vonatkozó szabályok

Üdvözöllek!

E honlap célja az, hogy segítsen neked többet megtudni rólam (Tubáné Mester Éva) és a tevékenységéről. Szeretném, ha a honlapomból mások is hasznot merítenének, de kérlek, ne használd fel annak tartalmát egy másik honlapon vagy alkalmazásban. Megoszthatod másokkal azt, amit megismertél azáltal, hogy a honlapra irányítod őket, ahogyan ezt a Felhasználási feltételekben az alábbiakban kiemelem.

Copyright © T. Mester Évi gyógymasszőr | Minden jog fenntartva.

Jelen honlapot Tubáné Mester Éva jelentette meg és üzemelteti. Amennyiben másként nincs jelölve, a honlapon található minden szöveg és egyéb információ Tubáné Mester Éva szellemi tulajdonát képezi.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Tubáné Mester Éva egyéni vállalkozó
Székhely: 2119 Pécel Isaszegi út 22/A.
Adószám: 55514314-1-33
Nyilvántartási szám: 54208250
E-Mail: tevimasszazs@gmail.com
Telefon: +36 20 475 2284

A honlap tárhely-szolgáltatójának adatai

Cégnév: Szecsődi Jonathan egyéni vállalkozó
Székhely: 2890 Tata, Szőgyéni u. 27.
E-Mail: support@webhubster.hu
Telefon: +36 70 366 1422
Adószám: 66250917-1-31
Nyilvántartási szám: 33106548

Felhasználási feltételek és a honlap használatának engedélyezése

Az alábbi Felhasználási feltételek szabályozzák a honlap használatát. A honlap használatával a felhasználó teljes egészében elfogadja ezeket a Felhasználási feltételeket. Ha nem értesz egyet a Felhasználási feltételekkel vagy azok bármely részével, ne használd ezt a honlapot.
A megfelelő használat azt jelenti, hogy az alább meghatározott korlátozásokkal a felhasználó

  • megtekintheti, letöltheti és kinyomtathatja a honlapon található, ábrázolásokat, elektronikus kiadványaokat, fényképeket, szövegeket személyes, nem kereskedelmi céllal
  • megoszthat hivatkozásokat (linkeket) a honlapon található tartalmakhoz, vagy megoszthatja ezek elektronikus másolatait.

Tilos:

  • a honlapnak vagy szolgáltatásainak nem rendeltetésszerű használata, ideértve a honlaphoz vagy a szolgáltatásaihoz jogszabályba ütköző módon történő hozzáférést vagy csatlakozást;
  • a honlapot olyan módon használni, ami kárt okoz vagy kárt okozhat a honlap működésében, vagy akadályozza a honlap hozzáférhetőségét, vagy bármilyen módon törvénytelen, illegális, becstelen vagy káros, illetve összefüggésbe hozható bármilyen törvénytelen, illegális, becstelen vagy káros célú használattal vagy tevékenységgel;
  • a honlap vagy az azon található ábrázolások, képek, szövegek vagy egyéb tartalmak bármilyen reklám- vagy marketingcélú felhasználása.
  • a honlapon található ábrázolásokat, képeket, szövegeket vagy egyéb tartalmakat újra előállítani, leképezni, másolni, terjeszteni vagy egyéb módon közzétenni kereskedelmi céllal vagy pénzért (még akkor is, ha nem profit célzatú a felhasználás).

Felhasználási feltételek megsértése

Amennyiben a felhasználó bármilyen módon megsérti a jelen Felhasználási feltételeket, Tubáné Mester Éva fenntartva a Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb jogait, olyan lépéseket tehet, melyeket megfelelőnek tart a jogsértéssel szemben, például felfüggesztheti a felhasználó hozzáférését a honlaphoz, megtilthatja a honlaphoz való hozzáférését, blokkolhatja a felhasználó IP-címét használó számítógépek honlaphoz való hozzáférését, felveheti a kapcsolatot a felhasználó internetszolgáltatójával, hogy blokkolja a felhasználó hozzáférését a honlaphoz, és/vagy jogi lépéseket tehet a felhasználóval szemben.

Módosítás

Tubáné Mester Éva időközönként felülvizsgálhatja a Felhasználási feltételeket. A módosított Felhasználási feltételek azok honlapon történő közzétételének dátumától kezdve érvényesek. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy tisztában legyen a hatályos változattal.Frissítve 2023. december 17-én